Globe, Peak, Wave, Moon

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail”]

Dokument att ladda ner

[mdocs cat=”Globe”]

Formgivare: Morgana

Vårt tak- och väggsystem är ett mångsidigt sortiment av ljudabsorbenter av högsta klass både designmässigt och funktionellt. Absorbenterna finns i en rad olika varianter; Peak, Globe, Wave och Moon.

Formerna som bildas har till uppgift att bryta ljudvågorna så att de inte bara studsar rakt tillbaka mot källan utan fördelas i rummet. Det mesta av ljudet absorberas dock av det högeffektiva akustiska fibermaterialet innanför tyget.

De rena geometriska formerna och tygernas harmoniska färgskala gör att ljudabsorbenterna antingen kan smälta in i sin omgivning eller, med djärvare färgval, vara ett fristående designelement.

MONTERING
Absorbenterna finns i storlek 60×60 avsedd för att passa i vanliga innertakssystem. Peak finns dessutom i format 120×60 som upptar två moduler i ett taksystem. Absorbenterna kan också fästas mot vägg med hjälp av våra skensystem i aluminium. Aluminiumsystemet gör det möjligt att bygga hela väggar i fri form. Kombinera varianter och färger fritt i ditt eget mönster, lika vackert som funktionellt.

ABSORBENTMATERIAL
Absorbenterna kan väljas med det komposterbara absorptionsmaterialet ECOLIN™, som också har ypperliga akustiska egenskaper. Som prisvärt alternativ finns samtliga modeller i serien i polyester.

TYGKLÄDSEL
Absorbenterna finns i ett flertal tygklädslar i välmatchade nyanser. Välj mellan tygerna Soul och Blazer i ren fårull, med utmärkta fuktegenskaper – eller bambu, med naturligt antistatiska och antiseptiska egenskaper. Båda är komposterbara. Du kan också få absorbenterna i ditt eget tyg.

TILLBEHÖR
Skena 60 cm, aluminium, hörnkoppling, 2-vägskoppling (förlängning) , 3-vägskoppling (T-kors) , 4-vägskoppling (kryss)

KLASSIFICERING
Produkterna är provade enligt SS-EN ISO 354 och utvärderade enligt SS 25269 samt (i förekommande fall) enligt SS-EN ISO 11654, samt brandklassade enligt EN ISO 11925-2. Absorptionstest finns för nedladdning under fliken Dokument.