Clip

[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_thumbnail”]

Dokument att ladda ner

[mdocs cat=”Clip”]

Formgivare: Daniel Lavonius Jarefeldt, Josef Zetterman, TENGBOM

Surf och Clip är de första produkterna i en serie ljudabsorbenter som Tengbom tagit fram tillsammans med Morgana.  Clip, en golvskärm med bockat stålstativ, har en lätt konvex böjning som ger den ett eget uttryck och en egen karaktär. “Målsättningen har varit att ta fram en modern golvskärm som kommunicerar hållbarhet både vad gäller ljudmiljöer materialval. CLIP bygger på Morganas egenutvecklad miljövänliga material ECOLIN™.

MÅTT: bxh 1000 x 1600 mm

MONTERING
Clip golvskärm monteras enkelt utan verktyg genom att skjuta ned panelen i fotstativet. 

ABSORBENTMATERIAL
Absorbenterna kan väljas med det komposterbara absorbtionsmaterialet Ecolin, som också har ypperliga akustiska egenskaper.  Som prisvärt alternativ finns samtliga modeller i serien i polyester.

TYGKLÄDSEL
Absorbenterna finns i ett flertal tygklädslar i välmatchade nyanser. Välj mellan tygerna Soul och Blazer i ren fårull, med utmärkta fuktegenskaper – eller bambu, med naturligt antistatiska och antiseptiska egenskaper. Båda är komposterbara. Du kan också få absorbenterna i ditt eget tyg.

KLASSIFICERING
Produkterna är provade enligt SS-EN ISO 354 och utvärderade enligt SS 25269 samt (i förekommande fall) enligt SS-EN ISO 11654, samt brandklassade enligt EN ISO 11925-2. Absorptionstest finns för nedladdning under fliken Dokument.